Norra Nöbbelövs församling Besöksadress: Nöbbelövsgården, Nöbbelövs bygata 3, 22653 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon:+46(46)718700 E-post till Norra Nöbbelövs församling

Barn och familj

Öppet Hus för dig och ditt barn. Vi fikar, leker och sjunger tillsammans i mysiga Nöbbelövsgården. Höstterminen startar 11 september.

Öppet hus för dig och ditt barn eller barnbarn

Tisdagar kl. 9.30 - 11.30 - Rytm och rörelse.
Onsdagar kl. 14 - 16 - Lek och pyssel.
Måndagar (ojämna veckor) kl 10-12 - Lugna måndagar. Lite lugnare tempo, lite längre fika.

Kom och träffa nya kompisar - eller ta med dig dina gamla! Vi fikar, leker och umgås. Varje gång avslutar vi med en kort andakt med sång och rörelse. Alla åldrar är välkomna.

Höstterminen kör igång onsdagen den 11 september

Välkommen att vara med i facebooksida för "Barn och familj i N. Nöbbelövs församling" https://www.facebook.com/Barnofamiljinobbelov/

Vi ses!