Norra Nöbbelövs församling Besöksadress: Nöbbelövsgården, Nöbbelövs bygata 3, 22653 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon:+46(46)718700 E-post till Norra Nöbbelövs församling

Barn och familj

Öppet Hus för dig och ditt barn. Vi fikar, leker och sjunger tillsammans i mysiga Nöbbelövsgården. Sommaruppehåll! Start igen 11 september.

Öppet hus för dig och ditt barn eller barnbarn

Tisdagar kl. 9.30 - 11.30 - Rytm och rörelse. Terminsavslutning 4 juni
Onsdagar kl. 14 - 16 - Lek och pyssel. Terminsavslutning 5 juni
Kom och träffa nya kompisar - eller ta med dig dina gamla! Vi fikar, leker och umgås. Varje gång avslutar vi med en kort andakt med sång och rörelse. Alla åldrar är välkomna.

Välkommen att vara med i facebooksida för "Barn och familj i N. Nöbbelövs församling" https://www.facebook.com/Barnofamiljinobbelov/

Vi ses!