Foto: Magnus Aronson / IKON

Sjung i kör

I Norra Nöbbelövs församling finns flera körer för både barn och vuxna - för dig med lite mindre sångvana och för dig med mer körerfarenhet.

Barnkören

En vänlig kör full av sångglädje! Vi gör musik tillsammans med våra röster på ett lekfullt sätt där hela kroppen ofta får hänga med. Barnkören är för barn födda -13, -14 och -15.

Mellankören

I en vänlig och lekfull miljö får barnen utvecklas som sångare. Varje vecka får rösten ett träningspass där vi utforskar olika sånger, ibland i stämmor, ibland i kanon och ibland solo för de som vill. Mellankören är för barn födda -09, -10, -11 och -12.

Ungdomskör

För ungdomar i högstadiet och gymnasiet.

Damkören 2545-an

En damkör för dig som har lite sångvana, men kanske är mitt i livet och inte har så mycket tid. Vi sjunger allt från pop-låtar till klassisk körrepertoar.

Gladorna

Gladorna är en kör för gemenskap och glädje utan krav på förkunskaper.

Kyrkokören

För vuxna med sångvana och körerfarenhet. Vi sjunger på högmässor, men kommer också göra något verk vid en konsert.