Norra Nöbbelövs församling Besöksadress: Nöbbelövsgården, Nöbbelövs bygata 3, 22653 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon:+46(46)718700 E-post till Norra Nöbbelövs församling

Internationella gruppen

Vi är en öppen grupp som arbetar med freds-, rättvise- och miljöfrågor, samt har kontakten med församlingen i Nyakasimbi i Tanzania.

Vi är en öppen grupp som arbetar med freds-, rättvise- och miljöfrågor, samt harkontakten med församlingen i Nyakasimbi, Karagwestiftet i nordvästra Tanzania, som vi har en vänrelation med. Vi är extra aktiva i samband med de
stora insamlingarna till Svenska kyrkans internationella arbete inför påsk och jul.

Vi träffas i Lilla Salen på Nöbbelövsgården på utvalda datum under hösten 2019. Mer info kommer!

Kontakt och info: Agneta Carlberg

Agneta Carlberg