Norra Nöbbelövs församling Besöksadress: Nöbbelövsgården, Nöbbelövs bygata 3, 22653 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon:+46(46)718700 E-post till Norra Nöbbelövs församling

Gudstjänster

Det finns flera typer av gudstjänster i Norra Nöbbelövs kyrka – den korta middagsbönen i vardagen, konfirmandandakten eller söndagens högmässa.

Högmässa
Vi firar högmässa tillsammans varje söndag kl 10.

Lill-kyrka

Lillkyrkan är vårt namn på söndagsskola. I samband med högmässa kl 10.00 samlas vi i annexet till kyrkan tillsammans. Vi berättar om söndagens bibeltexter på ett enklare sätt, pysslar och sjunger. Välkomna nya som vana Lillkyrkobarn! (Lillkyrkan har uppehåll i juli )

Gudstjänst med små och stora

Några söndagar är predikan särskilt riktad till barn i Mässa med små och stora. Barnkörerna medverkar med sång. Se vår kalender för datum.

Morgonmässa
Varje torsdagsmorgon kl 08.30 firar vi en enkel mässa tillsammans. (Ingen morgonmässa 27 juni-22 augusti)

Middagsbön
Vi träffas för en kort och enkel middagsbön, med ord, sång och tystnad. Tisdagar, onsdagar, torsdagar kl 12. (Ingen middagsbön 23 juli - 29 aug)

Välkommen till Norra Nöbbelövs kyrka!

Söndagstjänst

Söndagstjänst - vi behöver dig!

Vill du vara med och hjälpa till vid söndagensgudstjänster?
Läsa bibeltexter, dela ut bröd och vin, leda bön, förbereda kyrkkaffe.

Varmt välkommen att vara med i "Söndagstjänsten".

Frågor och anmälan till!

Anna Svensson Melin, Församlingsherde 046-718780,