Norra Nöbbelövs församling Besöksadress: Nöbbelövsgården, Nöbbelövs bygata 3, 22653 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon:+46(46)718700 E-post till Norra Nöbbelövs församling

Gudstjänster

Det finns flera typer av gudstjänster i Norra Nöbbelövs kyrka – den korta middagsbönen i vardagen, konfirmandandakten eller söndagens högmässa.

Högmässa
Vi firar högmässa tillsammans varje söndag kl 10.

Gudstjänst med små och stora

Några söndagar är predikan särskilt riktad till barn i Mässa med små och stora. Barnkörerna medverkar med sång. Se vår kalender för datum.

tac o lov - vardagsgudstjänster för barn och familj

NYHET! I Nöbbelövsgården i direkt anslutning till Öppet hus på onsdagar kl 15.45. En kortare gudstjänst (ca 20 min) med mycket musik. Efteråt äter vi tacos tillsammans! Ingen föranmälan, kom som du är!

Morgonmässa
Varje torsdagsmorgon kl 08.30 firar vi en enkel mässa tillsammans.

Middagsbön
Vi träffas för en kort och enkel middagsbön, med ord, sång och tystnad. Tisdagar, onsdagar, torsdagar kl 12.

Välkommen till Norra Nöbbelövs kyrka!

Söndagstjänst

Söndagstjänst - vi behöver dig!

Vill du vara med och hjälpa till vid söndagensgudstjänster?
Läsa bibeltexter, dela ut bröd och vin, leda bön, förbereda kyrkkaffe.

Varmt välkommen att vara med i "Söndagstjänsten".

Frågor och anmälan till!

Anna Svensson Melin, Församlingsherde 046-718780,