Norra Nöbbelövs församling Besöksadress: Nöbbelövsgården, Nöbbelövs bygata 3, 22653 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon:+46(46)718700 E-post till Norra Nöbbelövs församling

Friluftsgudstjänster

Under sommarmånaderna firar vi en del gudstjänster utomhus på vackra platser i närområdet.

Lördag 22 juni (Midsommardagen) kl 14: Friluftsgudstjänst under bokträden mellan Nöbbelövsgården och kyrkan. Kyrkkaffe.
Söndag 11 augusti kl 14: Friluftsgudstjänst, Bösmöllan. Mässingsextetten Desideira medverkar. Kyrkkaffe vid ån.
Söndag 18 augusti kl 14: Friluftsgudstjänst, parken vid Svenstorps slott. Ensemble ur Limhams brassband medverkar. Kaffe undet trädkronorna.
Söndag 25 augusti kl 14: Friluftsgudstjänst vid korset på Vallkärrarra kyrkogård. Göran Jackson kornett.

Välkomna!