Dop, vigsel och begravning

För bokning av dop, vigsel och begravningar:

Lunds pastorsexpedition
E-post: lundspastorat.exp@svenskakyrkan.se
Öppettider: Mån-fre kl 9-15 (lunchstängt 11.30-12.30)

För bokning av lokal (i samband med dop) i norra nöbbelöv och övriga församlingsfrågor:

Norra Nöbbelövs expedition
Tel: 046-71 88 60.
E-post: lund.nobbelov.forsamling@svenskakyrkan.se
Öppettider: Mån-fre kl 10-14.

Norra Nöbbelövs församlingsexpedition hittar du på andra våningen i Nöbbelövsgården, över parken från kyrkan. Hit är du välkommen med frågor som rör församlingen. Det är också här du hämtar nycklar inför en uthyrning.

Se nedan inforutan angående restriktioner p.g.a Covid-19.

Covid-19 och Svenska kyrkans verksamhet

Svenska kyrkan anpassar sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer som rör Covid-19. Läs mer här.

Vill du döpa ditt barn

Dopet är en gåva från Gud till var och en som döps. Gud bär och omsluter oss med sin stora kärlek.

Vigselplaner?

Bekräfta er kärlek till varandra och skapa ett minne för livet.

Ett avsked och delad sorg och saknad.

Brudkrona och Dopklänningar

Norra Nöbbelövs församling har en Brudkrona och två Dopklänningar att låna då ni har era vigslar och dop i Norra Nöbbelövs kyrka.

Nöbbelövsgården

är församlingsgården som är en samlingsplats för alla åldrar. För grupper som sjunger, samtalar och leker. För fika, måltid och fest. Nöbbelövs bygata 3.

Dop utomhus

Visst kan man ha dop utomhus! Vi erbjuder dop i vår vackra trädgård mellan Norra Nöbbelövs kyrka och Nöbbelövsgården.