Norra Nöbbelövs församling Besöksadress: Nöbbelövsgården, Nöbbelövs bygata 3, 22653 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon:+46(46)718700 E-post till Norra Nöbbelövs församling

Befriande bibel

Våra egna och Bibelns berättelser möts, vi delar tankar, tro, tvivel och längtan.

Vi träffas på Nöbbelövsgården utvalda tisdagar kl 19-21 med start 24 september 2019.

Befriande bibel är folklig bibelläsning med inspiration från våra systrar och bröder i Latinamerika och Afrika. Vi får prova att låta bibelberättelser och våra egna och världens berättelser mötas i delande av tankar, erfarenheter, tro, tvivel, hopp och längtan.
För mer information kontakta Agneta Carlberg.

Agneta Carlberg

Norra Nöbbelövs församling