Volontär i världsvida kyrkan

Redo för nya utmaningar? Har du livs- och yrkeserfarenhet, är minst 30 år och vill använda dina erfarenheter i ett internationellt sammanhang? Åk ut som volontär!

Svenska kyrkans internationella avdelning har tillsammans med Luleå stift och Älvsby folkhögskola under några år utbildat och sänt volontärer till Tanzania och Egypten via pilotprojektet Volontär i världsvida kyrkan 2015-2017.

Under våren 2017 har 5 nya volontärer utbildats och de har under hösten 2017 åkt ut för  att under 3 månader vistas i Tanzania.

Pilotprojektet Volontär i världsvida kyrkan 2015–2017 har utvärderats och kommer till viss del att förändras. Men ett nytt program torde inte vara igång förrän 2019. Därför kommer vi inte att anordna någon Känna sig för-kurs under året utan information om programmet kommer att uppdateras här och på Älvsby folkhögskolas hemsida så snart vi har klart för en fortsättning.

Läs mer på Älvsby folkhögskolas hemsida