Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Löftadalens pastorat Besöksadress: Stenviksvägen 13, 43953 ÅSA Postadress: Box 104, 43905 ÅSA Telefon:+46(340)740500 E-post till Löftadalens pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kristen djupmeditation

Tystnaden har blivit en bristvara. Distraktionerna är många och gör alla anspråk på uppmärksamhet. Vid två tillfällen under hösten är du välkommen till den kristna djupmeditationen som handlar om att ta bönen på allvar och söka livets innersta i tystnad och stillhet.

Vi vill under 2 tillfällen hösten 2018 bjuda in dig att pröva kristen djupmeditation och söka Gud på djupet.

  • När? 18/10 och 22/11 kl. 19:00-20:00
  • Var? St Lars kyrka
  • Hur? Vi erbjuder information och en introduktion kl 18:30 för Dig som är helt ny för kristen djupmeditation.

Vänd om och var stilla, då kan ni räddas, genom lugn och tillit vinner ni styrka. – Jes. 30:15

Tystnaden har blivit en bristvara. Distraktionerna är många och gör alla anspråk på uppmärksamhet. Många av oss vill ha mer tid till bön, bön som går på djupet, bön som finner och får vila i källan - Anden. Men med allt som ska göras i vardagen blir det kanske mer en orealiserad längtan.

Den kristna djupmeditationen handlar om att ta bönen på allvar och söka livets innersta. Gud är en vän av tystnad och stillhet, därför saknar bönen formulerade ord, men vill sträcka sig efter relation med Gud. Den kristna djupmeditationen handlar inte om att utplåna ”jaget”, utan låta sig genomlysas av Guds kärlek – så att jag kommer till insikt om sanningen om Gud, mig själv och min nästa.

Välkommen!

Anett Andersson & Jacob Molén​