Svenska kyrkan, Ljungskile församling Besöks- och postadress: Vällebergsvägen 24, 45930 Ljungskile Telefon: +46(522)99970 E-post till Svenska kyrkan, Ljungskile församling

Grinneröds kyrka

Ungefär en gång i månaden firas en traditionell högmässa, en nattvardsgudstjänst med fokus på bibelläsningar och predikan.

Det är så lugnt och fridfullt att komma in i kyrkrummet. Soppluncher och kyrkkaffen i församlingshemmet är också viktiga. Då är det ofta en inbjuden gäst som berättar om något spännande.

Kerstin Johansson, kyrkvärd i Grinneröd

Taizésångerna har vackra melodier och när man sjunger varje sång många gånger sjunker man in i texten, det blir som en meditation.

Ingrid Dillner, kantor