Tisdagshänget Lidhult

Skapar, pratar, bakar, fikar och sjunger! Varje vecka har vi ett tema för dig i 5:an och 6:an.

Tisdagshänget är för dig i 5:an och 6:an. Vi jobbar varje vecka utifrån olika teman, t ex vänskap, mobbing o s v. Till detta kommer också en del skapande samt mat och bakning. "Egen körtid" blir det också! Vad detta betyder får du veta när du kommer... En återkommande grej är vår kortspelstävling. Ibland är vi också med vid familjegudstjänsterna med sång eller drama.

Ålder: åk 5–6
Dag och tid: Tisdagar kl 15.00–17.00