Stickcafé Annerstad

Stickcafét i Annerstad startade i november 2014 som en uppföljning av syföreningen i Annerstad i en förnyad form: som stickcafé!

Första torsdagen i månaden träffas vi som gillar stickning. Vill man handarbeta i en annan teknik är detta också välkommet!

Vid fikat  tar vi en liten slant för kaffebrödet som sedan går till Erikshjälpen eller andra hjälporganisationer. Vår ambition är att vi kanske så småningom också kan hjälpa behövande med barnkläder eller annat.

Välkommen alla som har lust att vara kreativa eller bara dela intresset av handarbete med andra!

Ålder: Alla åldrar
Dag och tid: En torsdag i månaden kl 17.00-20.00 (annonseras i kalendern på hemsidan, affisch och tidning)
Plats: Annerstads kyrkskola

Gisela Burgman