Stickcafé Annerstad

Stickcafét i Annerstad startade i november 2014 som en uppföljning av syföreningen i Annerstad i en förnyad form: som stickcafé!

Pausade verksamheter

Med anledning av smittspridningsläget av Corona-viruset påverkas alla verksamheter i Ljungby pastorat på ett eller annat sätt. De allra flesta mötesplatser och grupper pausas tills vidare. För mer information, kontakta ledaren för gruppen eller ring pastorsexpeditionen, tel 0372-671 10 vardagar kl 9-12.

Första torsdagen i månaden träffas vi som gillar stickning.

2014 startade vår tidigare kantor Gisela Burgmann Stickcaféet i Annerstads kyrkskola.  Vi träffas för att prata, handarbeta och fika. Stickcaféet är öppet för alla åldrar antingen man handarbetar eller inte. Det fyller en viktig social funktion. Kan man inte ta sig dit själv hjälps vi åt att hämta.

Vid fikat  tar vi en liten slant för kaffebrödet som sedan går till Erikshjälpen eller andra hjälporganisationer. Vår ambition är att vi kanske så småningom också kan hjälpa behövande med barnkläder eller annat.

Välkommen alla som har lust att vara kreativa eller bara dela intresset av handarbete med andra!

Ålder: Alla åldrar
Dag och tid: En torsdag i månaden kl 17.00-20.00 (annonseras i kalendern på hemsidan, affisch och tidning)
Plats: Annerstads kyrkskola