Linköpings stift Besöksadress: Ågatan 65, 58222 LINKÖPING Postadress: Box 1367, 58113 LINKÖPING Telefon:+46(13)242600 E-post till Linköpings stift

Stiftsfest 30 maj

Linköpings stift fyller (minst) 900 år!

Gudstjänster, gemenskap, musik, utställningar, marknad, mat och mycket mer i Domkyrkoparken i Linköping.

Varmt välkommen den 30 maj mellan 10.00 och 17.30.

11.00 Inledningsmässa i Linköpings domkyrka.
13.30 Sätta barnen i första rum i Linköpings domkyrka. Scenisk föreställning med många barnkörer från församlingar runt om i Linköpings stift.
14.30 Seminarium med ärkebiskop Antje Jackelén
16.00 Psalmgudstjänst i Linköpings domkyrka. Läs mer om förberedelserna här.

Barnkörerna är en bra mötesplats för unga som sjunger i Svenska kyrkan. På stiftsfesten kommer vi bland annat att framföra den nyskrivna låten ”Alla barn”, där texten innehåller delar från FN:s barnkonvention – det är en riktig hit som går hem bland barnen!

Karin Wall-Källming, stiftsmusiker