Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Samtalsgrupp om sorg

En grupp för dig som i vuxen ålder förlorat en anhörig genom självmord.

Det här är en samtalsgrupp som vänder sig till dig som, i vuxen ålder, förlorat en anhörig genom självmord.
Samtalsgrupp om sorg är till för dig som drabbats av sorg och som har behov av att samtala med andra i liknande situation. Sorgen kan ta sig olika uttryck och tillsammans med andra i liknande situation kan det vara en hjälp att få tala om det som är svårt och därigenom själv bli avlastad.

Vi som leder gruppen är Margaretha Stenhammar, sjukhuspräst och Pia Jagerfelt, diakon.

Vi träffas varannan vecka vid sex tillfällen. Tiden är 17.30 - 19.00. Vi träffas i Tomaskyrkan på T1 i Linköping. Datum bestäms när vi är tillräckligt många deltagare (5-6 st). Ingen kostnad.

ANMÄLAN OCH EVENTUELLA FRÅGOR TILL:
Sjukhuspräst Margaretha Stenhammar 010-103  40 92
margaretha.stenhammar1@svenskakyrkan.se

Diakon Pia Jagerfelt 0706-18 82 73
pia.jagerfelt@svenskakyrkan.se

Anmälan kan även lämnas på telefonsvararen. Uppge namn, telefonnummer och adress så hör vi av oss!