Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat Webbplats

Internationellt arbete

Här kan du läsa om det internationella arbetet i S:t Lars församling

Internationellt arbete i St Lars församling

Svenska kyrkan är en del av den världsvida kristna kyrkan. Vi har ett uppdrag att arbeta för ett värdigt liv och en bättre värld för alla. Det internationella perspektivet får genomsyra alla vardagsverksamheter och gudstjänstlivet i vår församling.

Den internationella gruppen samordnar och genomför aktiviteter och information kring internationellt arbete. Det handlar  bl. a. om insamlingar under året, Fairtrade  och miljö, delaktighet i Kyrkornas och Linköpings kommuns Globala vecka.

Linköpings stift inbjuder till internationella inspirationsdagar vår och höst. ”Världens fest” anordnas vart annat år för hela Svenska kyrkan.

Är du intresserad av kyrkans internationella arbete?

Hör av dig till Karin Thorén 013 - 20 50 35
Karin Thorén

Så får du möjlighet att lära dig mer, träffa likasinnade samt göra en insats för vår värld.