Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat Webbplats

Galleriet

Återkommer till hösten med nya utställningar.
Varmt välkommen åter då!

Vi vill skapa möjligheter till möten och kommunikation som överskrider ordens begränsningar. Konst är ett av alla språk, ett språk som människor över hela jorden förstår.

Att skapa förutsättningar för konstutställningar är ett led i att stödja människan i hennes strävan att finna sig själv. Skäggetorps kyrka vill bidra till detta.

Skäggetorps kyrka invigdes 1975 och har ett modernt, enkelt och stilrent kyrkorum. Med vårt galleri vill vi fortlöpande komplettera denna enkelhet genom att ge rum för vår tids bild- och formspråk och vår stadsdels okika kulturer i konstutställningar.

Välkommen till konstgalleriet i Skäggetorps kyrka!

Kjerstin Petrelius Allard, församlingsherde
Jan G Persson, Idéskapare