Seurakunnan suomenkielinen toiminta.

Församlingens finskspråkiga verksamhet

Tietoa Korona viiruksesta

Ruotsin kirkon sivuja www.svenskakyrkan.se/suomeksi pidetään ajan tasalla koronatilanteessa.

Kaupassa käynti apua tarjolla

Lilla Edetin seurakuntayhtymä tarjoaa kaupassa käynti apua riskiryhmään kuuluville, joilla ei ole mahdolliuutta syystä tai toisesta käyttää Online-kauppaa tai jotka eivät muuten saa apua kaupassa käyntiin. Soita numeroon 0520-49 47 07 ja pyydä lisätietoja suomeksi. Tukipalvelu on ilmainen. Olemme täällä sinua varten!

Ruotsin kirkko on evankelis-luterilainen kirkko jonka perustana on Raamatun evankeliumit ja niiden kertomukset Jeesuksen elämästä, kuolemasta ja ylösnousemuksesta.

Luterilaisuuden perustana on saksalaisen teologin Martin Lutherin uskonpuhdistus 1500-luvulla. Ruotsin kirkko on avoin kansankirkko kaikille Ruotsissa asuville.

Yhteinen tehtävä

Ruotsin kirkon perustehtäviä ovat jumalanpalvelus, opetus, diakonia ja lähetys. Kirkko toimii ennen kaikkea paikallisten seurakuntien kautta. Seurakunnan toiminta on tarkoitettu kaikille, jotka asuvat seurakunnan alueella pysyvästi tai ovat siellä tilapäisesti. Seurakunta huolehtii kirkollisista toimituksista kuten kaste, konfirmaatio, vihkiminen ja hautaus.

Lilla Edet 2019-2020

SEURAKUNNAN SUOMENKIELINEN TOIMINTA

Jumalanpalvelukset Fuxernan kirkossa klo 12

17/11, 25/12, 19/1, 23/2, 22/3 ja 13/4.

Kauneimmat joululaulut
14/12 klo 15 Fuxernan seurakuntakodilla

Raamattupiiri Fuxernan seurakuntakodilla maanantaisin klo 13, 26/8.

FÖRSAMLINGENS FINSKPRÅKIGA VERKSAMHET

Gudstjänster i Fuxerna kyrka kl. 12

17/11, 25/12, 19/1, 23/2, 22/3 och 13/4

De vackraste finska julsångerna