Kontakt

Svenska kyrkan i Lilla Edet Besöks- och postadress: Fuxernavägen 8, 46333 Lilla Edet Telefon: +46(520)494700 E-post till Svenska kyrkan i Lilla Edet

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Diskussion, lek, skratt, bön, gudstjänst och läger.

Att konfirmeras betyder att bekräfta - Gud bekräftar dig och du får bekräfta ditt dop. Tiden som konfirmand handlar om att lära känna Gud och vad han vill med oss. Men även att lära kära varandra och oss själva lite bättre.

Se första tiden som ett test. Om du väljer att hoppa av är vi ändå glada att en liten stund fått ha dig med. Fast vår förhoppning är att du skall upptäcka att Gud är Livet och att konfirmeras är en av de viktigaste saker du gjort. Dessutom brukar våra konfirmander ha väldigt roligt!

Ungdomsgrupp (från 14 år)
Ungdomsgruppen "Vår frus unga i Lilla Edet".

Antonie Hoffmann

Direkt: 0520 - 494714