Fuxerna

Församlingen präglas av de många som på söndagen firar gudstjänst här och vår längtan att allt vi gör skall utgå ifrån den - diakoni, gemenskap, fördjupning och samhällsengagemang.

Vi firar mässa varje söndag kl 10 och onsdagar kl 18.30. Vi har finsk gudstjänst 1 söndag i månaden.

Vårt församlingshem ligger mellan Fuxernaskolan och älven. Hit bjuder vi in hela familjen till Messy church. Vi har Vuxen-barngrupp, After School och ungdomsgrupp. Här övar SPF-kören, en Projektkör och Sång På Gång. Här finns Bibelskola, finsk bibelgrupp och Alphakurs. På torsdagar café Strandkanten och fredagar Afternoon Tea. En torsdag i månaden har vi Gemenskapsträff. Varje vecka firar vi också mässa i församlingshemmet. Två veckor varje sommar har vi Sommarkyrka.

Läs mer om vår kyrka och vår kyrkogård.