fågel
Foto: Gustaf Hellsing/IKON

Behöver du någon att tala med?

Svenska kyrkans samtalsmottagning

-    Kostnadsfria samtal under tystnadsplikt
-    Ring och samtala eller boka tid

Telefontider:
Tisdagar 10-12
Onsdagar 19-21
Torsdagar 15-17

Bra att veta:

• Vi har tystnadsplikt. Det innebär att det som sägs stannar i rummet. Vi delar det inte med någon.
  • Alla samtal med oss är kostnadsfria.
  • Du kan ringa och prata med oss under mottagningstid, se nedan. Om telefonen är upptagen – tala in ett meddelande, så ringer vi upp och bokar in en tid eller samtalar en stund.
  • Om vi väljer att boka ett samtal möts vi eller hörs av på en annan tid, då vi finns tillgängliga på plats. Bokade samtal håller på ca 45-60 minuter.
  • Sena kvällar och nattetid ska du veta att du alltid kan ringa 112 för att nå Kyrkans SOS. Begär Jourhavande präst eller Jourhavande medmänniska.
  • Du är välkommen att ringa oss oavsett vilken tro du har. Du behöver inte ha en religiös tro eller vara medlem i Svenska kyrkan.

Välkommen att ringa: 0520-49 47 25
eller maila: lillaedet.samtalsmottagning@svenskakyrkan.se