Leksands Pastorat Besöksadress: Kyrkallén 23, 79331 LEKSAND Telefon: +46(247)80700 E-post till Leksands Pastorat

Vuxenverksamhet i Siljansnäs

Välkommen till våra trivselträffar gröt frukostar. Här kan du även förena nytta med nöje genom att delta i våra välgörenhetsgrupper.

Sopplunch och Trivselträffar

En tisdag i månaden ordnas  sopplunch kombinerat med en trivselträff med  någon form av program/underhållning för daglediga  i Siljansnäs prästgård.
Tiden är kl.12.00-14.00  om inte annat  anges. Se även vår kalender

Grötfrukost för Siljansnäskarlar

En torsdag i månaden kl 9.00 ordnas grötfrukost i prästgården. Detta utgör en  otvungen mötesplats för männen i Siljansnäs över en tallrik gröt och kaffe. Kostnad: 40 kr.  Ingen föranmälan. Se vår kalender.

Frukost för Siljansnäs kôllor

En torsdag i månaden kl 9.00 är prästgården öppen med frukost buffé för kvinnorna i bygden.  Kostnad är 40 kr ingen föranmälan.
 Se kalender för datum

Halv-Elva kaffe med språkcafé

Välkommen in på kaffe i prästgården. kl 10.30 -12.00.

Våra nyanlända vänner behöver språkträning välkommen in och träffas under avlappnade former.
Expeditionen är öppen för ärenden

Anhörigstöd

Anhörigstödsgruppen är en grupp för dig som vårdar en anhörig. Vi träffas, samtalar och utbyter erfarenheter. Gruppen leds av Katarina Leander från kommunens anhörigstöd och diakon Marianne Kronberg.

Kontaktperson: Marianne Kronberg mobil: 0247-807 74

Väntjänsten

Väntjänsten är en grupp frivilliga som finns som stöd för andra medmänniskor. Vi har olika aktiviteter på Björkbackens äldreboende, kan följa med som ledsagare till vårdcentralen, besöka ensamma i hemmen mm. Vi blir gärna fler "väntjänstare"!

Kontaktperson: Ingrid Hans, tel 0247-226 89 eller diakon Marianne Kronberg, tel 0247-807 74

Babypaketgruppen

Babypaketpaketgruppen träffas numera den första helgfria tisdagen i månaden kl 14.00 med start tisdagen den 6 september.

Gruppen tillverkar babypaket som sickas till ett barnhem i Tanzania.
Välkommen att vara med eller lämna in garner och tyger.

Kontaktperson: Margareta Oskarsson tel: 0247-22732 , mobil: 070-6213088