Other languages with Google Translate

Leva vidare grupp

När du hamnat i sorg kan vi i Leksand, Siljansnäs och Djura församlingar erbjuda dig som mist din livskamrat eller en nära anhörig att gå med i en Leva vidare grupp.

När du hamnat i SORG ...
Finns det möjlighet för dig att bearbeta sorgen. Våra församlingar i Leksand, Siljansnäs och Djura kan erbjuda dig satt gå med i en Leva vidare grupp.

Kontakta våra Diakoner:

Janne Rydell
tel: 0247-80747, mobil: 070-2611636

Sofia Lirkas
mobil: 070-9208430

Johanna Vinter
mobil: 072-5472142

Leva vidare grupper

TILL DIG SOM MIST DITT BARN

Vi inbjuder Dig för att träffas och samtala om känslor, tankar och funderingar tillsammans med andra föräldrar i samma situation.  Det som sägs stannar inom gruppen. Vi är en öppen grupp som träffas och fikar en gång i månaden på S:t Persgården, Leksand några gånger under terminen.

Vi kan också erbjuda grupp för syskon, tonåringar,unga vuxna och även för barn som mist föräldrar.

Till dig som mist din maka/make/ livspartner

Du  som bor i pastoratet får en inbjudan till en Leva vidare grupp. Vi träffas regebundet fem gånger under hösten och pratar runt omkring sorgen och saknaden.

Träffarna sker i församlingshemmet S:t Persgården, kyrkallén 6, Leksand.