Leksands Pastorat Besöksadress: Kyrkallén 23, 79331 LEKSAND Telefon: +46(247)80700 E-post till Leksands Pastorat

Sorggrupper

När du hamnat i sorg kan vi i Leksand, Siljansnäs och Djura församlingar erbjuda dig som mist din livskamrat eller en nära anhörig att gå med i en sorgegrupp.

Illustration sorg
Bild: Ingrid del Castillo

När du hamnat i SORG ...
Finns det möjlighet för dig att bearbeta sorgen. Våra församlingar i Leksand, Siljansnäs och Djura kan erbjuda dig som mist din livskamrat att gå med i en Sorgegrupp.

Möjlighet till enskilda samtal
Har du mist ditt barn, kan du få stöd i en sorgegrupp för föräldrar. Vi kan också erbjuda grupp för syskon, tonåringar,unga vuxna och även för barn som mist föräldrar.

Kontakta våra Diakoner:

Janne Rydell
tel: 0247-80747, mobil: 070-2611636

Sofia Lirkas
mobil: 070-9208430

Johanna Vinter
mobil: 072-5472142

ÖPPEN SORGEGRUPP

Till dig som mist ditt barn

Vi inbjuder Dig för att träffas och samtala om känslor, tankar och funderingar tillsammans med andra föräldrar i samma situation.  Det som sägs stannar inom gruppen. Vi är en öppen grupp som träffas och fikar på S:t Persgården, Leksand några gånger under terminen.

Öppen sorggrupp

Träffar Hösten 2017 : måndagar kl 17-19