Foto: Johannes Frandsen/Ikon

Vuxenverksamhet, Leksand

Välkommen till våra öppna gemenskapsträffar bibelstudiegrupp och ideellt engagerade.

Under rådande COVID 19 pandemi är många av våra verksamheter inställda  eller sker under begränsade former eftersom många deltagare tillhör riskgrupp. Vid frågor kontakta verksamhetsanvarig personal eller någon av våra  diakoner.

Träffpunkten för daglediga ( OBS! fn INSTÄLLD)
Måndagar kl. 14.00-15.30 i S.t Persgården, Storstugan en trappa upp. Hiss och kapprum finns på Övervåning.

Du som är 65 år eller äldre välkommen på våra måndagsträffar.
Vi fikar, pratar och har ett program varje gång.

Internationella gruppen

Gruppen träffas normalt en gång i månaden och lyfter Svenska kyrkans internationella arbete. Gruppen ansvarar bla för församlingsaftnar med olika teman som berör Svenska kyrkans internationella arbete samt har ansvaret för kyrkkaffe och penninginsamling vissa söndagar.

Vid frågor:

Telefon:  0247-807 47
E-post: Janne Rydell

Diakonikretsen

Vi är en grupp daglediga som fikar, umgås och om man vill stickar, virkar, syr eller gör något som passar en själv. Gruppen samlar in vinster till den årliga adventsförsäljningen lördagen före 1:a Advent i S:t Persgården. Behållningen går till behövande i Leksand. Vill du vara med?
Kontakta diakon Janne Rydell:

Telefon:  0247-807 47
E-post: Janne Rydell