Leksands Pastorat Besöksadress: Kyrkallén 23, 79331 LEKSAND Telefon: +46(247)80700 E-post till Leksands Pastorat Webbplats

Vuxenverksamhet, Leksand

Välkommen till våra öppethus träffar för daglediga, frukostar, bibelstudier, vuxenundervisning och internationella gruppen.

Frukost

Ät frukost med oss! Varannan onsdag dukas det up en frukostbuffé i S.t persgården kl 8.00-10.00.  Det kostar endast 40 kr och vi tar även kort. Under sommarhalvåret gör vi uppehåll. Första frukosten för hösten 2017 infaller den 13 september.  Vi annonserar i lokala annonsbladet och  i vår kaleder för kommande frukostar.

Bibelstudie
Prästen Sture Lundqvist vägleder bibelstudier varannan vecka i S:t persgården  med uppehåll under sommar och jullov.
Kontakta Sture Lundqvist för mer information e-post

Bibelstudie Hösten 2017

Datum för träffar

Träffar publiceras i september se även lokala annonsblad

Tid: kl 10.00

Lokal: Studierummet en trappa upp, S.t Persgården

Ledare: Sture Lundqvist, präst

Ingen föranmälan

Välkommen !

Internationella gruppen

Gruppen träffas en gång i månaden och lyfter Svenska kyrkans internationella arbete. Gruppen ansvarar bla för församlingsaftnar med olika teman som berör Svenska kyrkans internationella arbete samt har ansvaret för kyrkkaffe och penninginsamling vissa söndagar.

Är du intresserad  internationellt arbete och av att gå med i gruppen är du välkommen att kontakta Sofia Lirkas, diakon i församlingen :

Telefon : 070-9208430
E-post: Sofia Lirkas