Sommarjobb på kyrkogårdsförvaltningen

Svenska Kyrkan

Placeringsort: Partille, Västra Götalands län Ansök senast 29 februari

Välkommen att söka feriearbete på våra kyrko- och griftegårdar i Partille.

Du kommer att arbeta med skötsel såsom gräsklippning, ogräsrensning och bevattning på någon av våra fyra kyrko-/griftegårdar.

Ansökan behöver du skicka in senast den 29 februari inför sommaren. Senast 27 mars kontaktas de som erbjuds ett sommarjobb. Erbjudande om sommarjobb skickas till e-postadress du anger i din ansökan, erbjudandet gäller i tre dagar så det är viktigt att du kontrollera din e-post så du inte går miste om eventuellt erbjudande, kolla även mappen för skräppost.

För att underlätta hanteringen så önskar vi att du i din ansökan skriver in ditt fullständiga personnummer, 12 siffror.

Du ska ha fyllt 16 år för att kunna börja din anställning, och vi prioriterar skolungdomar.

Villkor

Ansökan behöver du skicka in senast den 29 februari inför sommaren.

Du ansöker till någon av nedan perioder, observera att antalet veckor är olika:

Vecka 25-28

Vecka 29-32

Vecka 24-31

Vecka 26-33

Lär känna oss på:

Leta upp oss på Facebook och Instagram:

Svenska kyrkan i Partille, Sävedalen, Furlundskyrkan, Öjersjökyrkan

Om oss

Svenska kyrkan i Partille består av tre församlingar och kyrkogårdsförvaltning som tillsammans omfattar hela kommunen.

I våra tre församlingar finns stor bredd i olika traditioner, uttryck och fokusområden där vi kompletterar varandra. Tillsammans arbetar vi mot ett gemensamt mål där vi genom Jesus Kristus vill visa på Guds möjligheter i mötet med varandra och världen.

I Partille pastorat finns sammanlagt cirka 70 anställda och vi ingår i Mölndal-Partille kontrakt.

Partille kommun med sina cirka 40 000 invånare gränsar till östra Göteborg. Kommunen växer med nya bostadsområden, och är på väg från förort till förstad. Här finner du kulturhus, gymnasium, Allum köpcenter och Partille Arena. Här finns också närhet till natur med vandringsleder, sjöar och naturreservat.

Ansökan

Ansökan sker via vårt rekryteringssystem Varbi, observera att vi endast tar emot ansökningar den vägen. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Jobbannonsering

Vi har strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

GDPR om du söker jobb hos oss:

Utdrag ur belastningsregistret

Till tjänster där den anställde kommer att ha kontakt med barn kontrolleras arbetssökandes belastningsregister under rekryteringsprocessen. Utdraget får vara max ett år och sparas inte, det görs endast en anteckning om att det har visats upp. Utdraget lämnas tillbaka till den sökande. Anteckningen som bekräftar att utdraget visats upp läggs i personakt.

Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta

Kyrkogårdschef Josefin Bergius josefin.bergius@svenskakyrkan.se

Sommarjobb/Säsongsanställning