Serviceinriktad vaktmästare till Mariakyrkan

Umeå pastorat

Placeringsort: Umeå, Västerbottens län Ansök senast 1 oktober

Vi längtar nu efter en ny kollega till vårt arbetslag på Mariakyrkan! Här präglas vårt arbete av många kreativa uttryck för kristen tro, och är nyfiken på vad du, vår nya vaktmästare kan bidra med hos oss. Mariakyrkan i Umeå Maria församling ligger i stadsdelen Marieberg i norra Umeå.

 

Om arbetet 

Som vaktmästare i Mariakyrkan är ditt arbete socialt och praktiskt i en härlig mix! Du ansvarar för att våra lokaler är städade och iordningsställda inför de olika aktiviteter vi erbjuder våra besökare. Du ansvarar även för ljud och teknik under dop, begravningar och gudstjänster. Tillsammans med kollegor hälsar du besökarna välkomna och bidrar till en positiv vistelse i kyrkan. Därutöver består arbetet av enklare fastighetsunderhåll samt snöskottning.

 

Om dig

Är du serviceinriktad och gillar att möta människor?

Tycker du om att skapa trivsamma och välstädade inom- och utomhusmiljöer?

Har du ett öga för att se vad som behöver göras - och gör det?

Då kan det vara dig vi söker!

 

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi värdesätter din vilja och förmåga att se och möta människor i olika skeden i livet, laganda och förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Du är bekväm med datorn som ett viktigt arbetsredskap och navigerar effektivt mellan olika system och tekniska lösningar. Tidigare erfarenhet av att arbeta med service, lokalvård, ljud och teknik eller fastighetsunderhåll är meriterande.

B-körkort är krav för tjänsten.

Vi utgår från att du delar Svenska kyrkans värderingar och är medlem i Svenska kyrkan.

 

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% med tillträde 13/11 eller enligt överenskommelse. Arbete på kvällar och helger förekommer regelbundet.

 

Svenska kyrkan i Umeå utgörs av sex församlingar som samverkar inom Umeå pastorat. I pastoratet finns också ett kansli med gemensam fastighets- och kyrkogårdsförvaltning, administration och bokning, HR-funktion samt kommunikationsenhet. Där finns också en gemensam Diakonicentral.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Deltid

Publiceringsdatum

2023-09-07

Löneform

Månadslön

Sysselsättningsgrad

75%

Tillträde

13/11 2023

Antal lediga befattningar

1

Yrkeskategori

Fastighetsförvaltning

Enhet

Umeå pastorat

Referensnummer

2023/321

Ort

Umeå

Län

Västerbottens län

Land

Sverige

Kontakt

Gustav Ericsson

Telefon: 090-2002777

Adress

Umeå pastorat

Östra Esplanaden 9

90330 Umeå

Ansök senast

2023-10-01