Kyrkvaktmästare till Svenska kyrkan i Partille, vikariat

Placeringsort: Partille, Västra Götalands län Ansök senast 15 augusti

Beskrivning

Svenska kyrkan i Partille omfattar hela Partille kommun och består av tre församlingar och en
kyrkogårdsförvaltning. Sammanlagt har vi 25 byggnader. Vi har idag cirka 70 anställda och 300 ideella medarbetare. Dessutom möter vi många människor i livets alla skeden.
Enheten Fastighet består av sex kollegor, två fastighetsskötare och fem kyrkvaktmästare vi söker nu en kollega som vill vikariera som kyrkvaktmästare.

Som vikarierande kyrkvaktmästare kommer du arbeta inom vaktmästeri, lokalvård och i övrigt förekommande vaktmästaruppgifter, exempelvis:
• Tjänstgöring i samband med gudstjänster och kyrkliga handlingar.
• Sköta iordningställande av kyrka och i övrigt biträda med hjälp till personal och besökare.
• Du handhar ljudanläggning, projektorer, mixerbord och annat IT-stöd.
• Iordningställa lokaler för olika verksamheter.
• Kvälls- och helgtjänstgöring regelbundet.
• Ansvar för drift och skötsel av kyrkan och tillhörande byggnader - det innebär viss fastighetsskötsel, inventarietillsyn, städ och lite uteskötsel.
• Följa upp bokningar av lokaler via vårt IT-system webaveny.
• Miljöhantering

Vi söker dig som:

• Utför dina arbetsuppgifter på ett noggrant, ansvarsfullt och effektivt sätt.
  • Är självständig och har god samarbetsförmåga.
  • Är serviceinriktad och flexibel.
  • Har förståelse och förmåga att bemöta människor i livets olika skeden.
  •  Är händig och som med ett positivt förhållningssätt löser vanligt förekommande underhåll.
  • Har stor vana av datorer, mixerbord och annan teknisk utrustning.
  • Delar Svenska kyrkans värderingar.
  •  Har B-körkort och tillgång till bil.
  • Talar och skriver svenska.
  • Som lägst gymnasieutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren anser vara likvärdig

Meriterande:

• Erfarenhet av hantverk och snickeri
  • Erfarenhet av värme och ventilationssystem
  • Erfarenhet av att arbeta i kulturhistoriskt värdefulla miljöer

Villkor

Vi erbjuder dig:
• Vikariat på 75 %. Start 1 september 2024 eller efter överenskommelse.
• Kompetensutvecklingsinsatser, friskvård, medarbetarsamlingar och mycket mer.

Är detta någonting för dig?
Tveka inte att ansöka redan idag. Urval och intervjuer sker löpande så  tillsättning kan ske före sista ansökningsdatum som är 15 augusti 2024.
Om det uppstår frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta
Arbetsledare Carin Raabe mailto:carin.raabe@svenskakyrkan.se

Lär känna oss på:

Leta upp oss på Facebook och Instagram:
Svenska kyrkan i Partille, Sävedalen, Furlundskyrkan, Öjersjökyrkan

Om oss
Svenska kyrkan i Partille består av tre församlingar och kyrkogårdsförvaltning som tillsammans omfattarhela kommunen. I våra tre församlingar finns stor bredd i olika traditioner, uttryck och fokusområden där vi kompletterar varandra. Tillsammans arbetar vi mot ett gemensamt mål där vi genom Jesus Kristus vill visa på Guds möjligheter i mötet med varandra och världen.
I Partille pastorat finns sammanlagt cirka 70 anställda och vi ingår i Mölndal-Partille kontrakt.
Partille kommun med sina cirka 40 000 invånare gränsar till östra Göteborg. Kommunen växer med nya bostadsområden, och är på väg från förort till förstad. Här finner du kulturhus, gymnasium, Allum köpcenter och Partille Arena. Här finns också närhet till natur med vandringsleder, sjöar och
naturreservat.

Ansökan
Vi vill att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Jobbannonsering
Vi har strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

GDPR om du söker jobb hos oss:
Utdrag ur belastningsregistret
Till tjänster där den anställde kommer att ha kontakt med barn kontrolleras arbetssökandes
belastningsregister under rekryteringsprocessen. Utdraget får vara max ett år och sparas inte, det görs endast en anteckning om att det har visats upp. Utdraget lämnas tillbaka till den sökande. Anteckningen som bekräftar att utdraget visats upp läggs i personakt.

Tidsbegränsad anställning

Deltid