Pilgrimsvandring i Jesu fotspår

Följ med på en vandring i Jesu fotspår, från Dopplatsen i Jordanien till Gravkyrkan i Jerusalem i februari 2019.

Här hittar du filmer från pilgrimsvandringen ”I Jesu fotspår” där deltagarna har vandrat från Jesu Dopplats i Jordanien till Garvkyrkan i Jerusalem.

Vandringen tog dem bland annat till trakterna där liknelsen om den barmhärtige samariern utspelar sig (Luk 15), till berget där Jesus blev frestad (se ex. Matt 4), till det träd som sägs vara Sykomoren som Sackaios klättrade upp i (Luk 19), platsen dit Jesus drar sig undan med sina lärjungar (Joh 11:54) samt så klart den helig staden Jerusalem.  Deltagarna besökte även födelsekyrkan i Betlehem.

Vill du läsa mer om pilgrimsvandringar? klicka här!