Skummeslövs musikdagar

Varmt välkommen till Skummeslövs musikdagar 2022! När? 3/7, 5/7, 7/7 och 10/7.

Välkommen till 2022 års musikdagar i Skummeslöv – Den stora musiken i det lilla formatet.

Skummeslövs musikdagar kommer i år ha temat "Den stora musiken i det lilla formatet".

Den vackra akvarellen som valts ut att illustrera musikdagarna är målad av konstnären Bengt Edenfalk. I samband med konserterna bjuder vi till utställning & försäljning av Bengt Edenfalk akvareller i Skummeslövs kyrkas annex.

Årets konserter kommer att vara 3/7, 5/7, 7/7 & 10/7 i Skummeslövs kyrka.

Skummeslövs Musikdagar startades av organisten Gustav Natt och Dag i Skummeslövs församling 2015. Sedan dess har evenemanget vuxit. Numera är det kantor Anneli Segerstedt som är projektledare.

Program & biljetter finns att hämta på Laholms bokhandel från och med 27/6 - max 4 biljetter per person och konsert. Varmt välkomna!

Vi fortsätter att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer.

3/7 kl.19.00 - Konsert I

”Det stora enklas dag” RilkeEnsemblen, Gunnar Eriksson - dirigent.

5/7 kl.19.00 - Konsert II

”Göteborg genom tonen g”. Charlotta Grahn Wetter - violin, Daniel Hormazábal Cortés - piano och Johan Stern - cello.

7/7 kl.19.00 - Konsert III

”Människan i landskapet” Johan Stern - cello & Magnus Ricklund - piano.

10/7 kl.09.30 - Högmässa

Gustav Natt och Dag - sång & Samuel Eriksson - orgel.

10/7 kl.18.00 - Konsert IV

”Bist du bei mir” Göteborg Baroque:
Magnus Kjellson – kammarorgel, Amanda Flodin – mezzosopran, Fredrik From – violin & Anders Ericsson – teorb

Klicka på bilden för att ladda ner förra årets programbok