Foto: Gustaf Hellsing/IKON

Lagunda församling i sociala medier

Lagunda församling försöker nå ut med information i olika kanaler. Som ett led i detta är vi tillgängliga på flera sociala medier.

Lagunda församling på Facebook

På Facebook har vi funnits länge. Det känns självklart!

För att följa och gilla, och få redan vad som är på gång, kan du titta på  www.facebook.se/lagunda

På församlingens sida skriver och delar för det mesta Sofia Imberg Kelhoffer och Carin Åblad Lundström, ofta också pedagog och präster.

Lagunda församling på Instagram

Följ Lagunda på Instagram som @svkylagunda. Det är ofta medarbetare från kyrkogårdarna, köket och förstås kommunikatören som delar bilder.

Nyheter via e-post

Du kan förstås också prenumerera på information via e-post: Händer i Lagunda församling. Mejla till Lagunda församling för att komma med på sändlistan!

Någon surfar i mobilen vid en prästkrageäng.

Kyrkguiden i mobilen

Med Kyrkguiden i din mobil hittar du kyrkor, gudstjänster och evenemang både hemma och på resande fot.