Foto: Alex Giacomini /Ikon

Konfirmation 22/23

Nu kan du som är född 2008 anmäla dig till konfirmation. Vi vill under konfirmationstiden ge dig möjligheten att själv ta ställning. Vill du lära dig mer om livet och Gud? Kom med och testa. Titta på våra olika gruppalternativ, och bestäm vad som fungerar för dig.

Konfirmandgrupper i Kungsbacka-Hanhals församling

Anmälningsinformation finns under respektive grupp.

Aktivistgrupp

Vill du förändra världen? Detta är gruppen för dig! Onsdagar jämna veckor kl. 16.30–18.30 Skansen, samt studiebesök och längre dagar under helger, 1–2 per månad. OBS: Lägerfritt alternativ, inga övernattningar.

Äventyrsgrupp

För dig som vill ha läger med paddling, vandring och andra äventyr. Onsdagar  ojämna veckor kl. 16.30–18.30 på Skansen med start 14 september.

Sommargrupp

För dig som gillar läger och som vill göra något kul på sommaren! Tre sommarveckor v. 25, 26 och 27. En träff i månaden under våren.

Konfirmation - Funkiskonfa

För dig som går på Kolla grundsärskola (åk 8 och senare), Elof Lindälvs eller Aranäs gymnasiesärskola.

Konfirmation i Tölö-Älvsåkers pastorat

Se vilka övriga alternativ som erbjuds i Kungsbackaområdet.

Gå till Tölö-Älvsåkers pastorats hemsida

Vad handlar konfirmationen egentligen om? Läs svaren på några vanliga frågor.

Konfirmander i sina kåpor vid en sjö.

Konfirmation

Du är inte ensam om att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Några konfirmander i vita kåpor jämför sina gympaskor.

Vanliga frågor om konfirmation

Här hittar du svar på några vanliga frågor om konfirmation.

Konfirmandledare

Välkommen att kontakta oss!

Några konfirmander med likadana pärlarmband sträcker fram händerna.

GDPR - om du ska konfirmeras hos oss

Information om behandling av personuppgifter.