Foto: Alex & Martin

För ungdomar

Ung i Kungsbacka. Träffa kompisar, fika, skratta och prata om allt mellan himmel och jord. För dig som är 13-25 år.

Pannkakskyrkan, från 13 år

Gratis pannkakor! Fika, bön och lovsång! Spela spel och prata! Öppet alla fredagar 19:00-23:00 på Mötesplats Spira, Kyrkogatan 16.

AmaSing, 13+

Detta är kören för dig som är ungdom 13+, och gillar att sjunga! Vi ses onsdagar jämna veckor 16:45 i Kungsbacka kyrka.

Konfirmation 22/23

Nu kan du som är född 2008 anmäla dig till konfirmation. Vi vill under konfirmationstiden ge dig möjligheten att själv ta ställning. Vill du lära dig mer om livet och Gud? Kom med och testa. Titta på våra olika gruppalternativ, och bestäm vad som fungerar för dig.

Sommaruppehåll och höststart v. 36

Nu är det sommaruppehåll för många av våra terminsverksamheter. Gudstjänster och konserter rullar på under sommaren. Mötesplats Spira håller öppet med sommartider och Förmiddagskaffet på torsdagarna fortsätter hela sommaren. I kalendern hittar du allt som händer i sommar.

Terminsverksamheterna kör igång igen från och med första veckan i september (v. 36).

Vi önskar dig en skön sommar!

"Nätvandrarchatten" är inte publicerad