Anna-Emelie Thulesius heter jag och är ny på jobbet! Hoppas vi ses!

Ett kul och spännande uppdrag! I församlingen kommer Anna-Emelie främst att arbeta med den nya öppna förskolan i Klockargården, som öppnar 18 januari och öppna förskolan i Brunnagården som startar 16 januari. Söndagen den 15 januari kl 11.00 välkomnas Anna-Emelie i högmässan i Kungsängens kyrka.

"Hej!

Jag heter Anna-Emelie och har precis börjat att arbeta i Kungsängens församling. Ett kul och spännande uppdrag!

Jag har i princip levt hela mitt liv här i Kungsängen och bor nu i Brunna med min familj bestående av min man och tre barn. Tidigare har jag arbetat i Håbo pastorat som fritidsledare och är i grunden utbildad sjuksköterska.

I församlingen kommer jag främst att arbeta med våra två öppna förskolor. Öppna förskolan i Klockargården i Kungsängen och öppna förskolan Brunnagården i Brunna.

-Ja ni läste rätt, nu den 18/1 slår vi upp portarna till Klockargårdens öppna förskola!

En nystartad öppen förskola brevid Kungsängens kyrka i församlingshemmet Klockargården. Tiderna kommer vara mellan kl 09.00-12.00 på onsdagar och torsdagar. Känn dig välkommen att tillsammans med ditt barn umgås, fika och bara vara i en trivsam gemenskap. Hoppas att vi ses!"

Söndagen den 15 januari kl 11.00 i Kungsängens kyrka så välkomnas Anna-Emelie i högmässan. Efteråt är det julgransplundring för hela familjen i Klockargården.

Öppna förskolan i Brunnagården

Öppna förskolan 0-5 år. Måndagar-tisdagar kl 09.00-12.00. Start 16 januari. Kom och umgås, knyt nya kontakter både med barn och vuxna, utbyt erfarenheter, tankar och funderingar. Fika finns. Fritidsledare och diakon finns där. Artistvägen 2 i Brunna. Välkommen!

Öppna förskolan i Klockargården. NYHET!

Öppna förskolan 0-5 år. Onsdagar-torsdagar kl 09.00-12.00. Start 18 januari. Onsdagar kl 10.30 är det sångstund med Eva. Kom och umgås, knyt nya kontakter både med barn och vuxna, utbyt erfarenheter, tankar och funderingar. Fika finns. Fritidsledare, diakon och kantor finns där. Kyrkvägen 35 i Kungsängen. Välkommen!