Öppna föräldra-barn grupper

Välkommen till våra olika grupper för daglediga föräldrar och barn!

Farhult-Jonstorp

Föräldra-barngrupp
Onsdagar 9.30-10.30 utomhus Klockaregården Farhult
Barn i alla åldrar välkomnas tillsammans med vuxen / ingen föranmälan. Föräldrar barn grupp träffas utomhus vid klockaregården för lek på klätterställning och samtal. Egen fika. Möjlighet att gå in i klockaregården finns.

Fikastund i Klockaregården
Kom in på en enkel eftermiddagsfika när det passar måndagar mellan 14.30-16.30 i gemenskap och samtal för alla åldrar.

För mer information, kontakta:
ulrica.johansson@svenskakyrkan.se
SMS: 070 56 80 471

Lerberget

Öppen förskola
För daglediga föräldrar och barn. Här kan man leka och umgås en stund och delta i olika aktiviteter såsom; pyssla, spela spel, sångstund mm. För vuxna kan det få bli en härlig stund tillsammans med sitt barn och andra föräldrar.
Följ gärna Öppen förskola i Lerbergets kyrka på Facebook.

Öppettider:
Tisdagar kl 10.00-11.30
På tisdagarna är det fokus på de allra minsta med babylek, fika och möjlighet att träffa andra föräldrar.  Kom och gå när du vill under öppettiden! Vi träffas i Oasen- ingång via glasgången.
(Minirytmik kl. 09.30 med anmälan, se info under Minirytmik)

Torsdagar kl 14.00-16.00

På torsdagar är det öppen förskola för alla åldrar! Här ses vi för lek, pyssel och  gott snack!

Sångstund  ca kl. 15.00 Enkel mackfika och kaffe finns till självkostnadspris. Kom och var med hela tiden eller bara titta förbi en liten stund.

Minirytmik
Tisdagar 09.30-10.00 - anmälan krävs

Minirytmik är sång och rörelse för de allra minsta! Lekfulla sånger blandas med rytminstrument, såpbubblor och kiknande skratt. Du anpassar rörelserna efter ditt barn och får en fin stund tillsammans med andra barn och föräldrar! Minitrytmiken vänder sig till barn som är 0-2 år.

Begränsat antal platser!
Kontakta Jenny Fägerstrand om du har frågor eller vill anmäla till Minirytmik: jenny.fagerstrand@svenskakyrkan.se
SMS: 073 - 022 44 01

Viken

Kyrkis - onsdagar 9.00-11.00

Du som är dagledig och hemma med barn är välkommen till Kyrkis. Vi ses i Kyrkstugan där vi leker, sjunger, samtalar och har roligt tillsammans. Fika till självkostnadspris.

Alla är varmt välkomna! Ingen anmälan krävs.

För mer information, kontakta Annika E Olshov
annika.erlandsson.olshov@svenskakyrkan.se