Våra barnkörer

Det är roligt att sjunga i kör! Vi har körer för barn från 6 år och uppåt i Påarp, Mörarp och Björka!

Lövsångarna och Lövmix sjunger i Välluvs kyrka. Bild: Olof Tholander

BARNKÖRER I PÅARP:

Lövsångarna (6–9 år)

måndagar kl. 15–15.45
i Kupan i Påarp

Adress: Lokföraregatan 20 C i Påarp

Lövsångarna är en barnkör som övar i Kupan i Påarp. Alla barn mellan 6 och 9 år som tycker det är roligt att sjunga är välkomna!

Vi blandar sånger med lek och övningar och vi framträder i våra kyrkor vid gudstjänster och konserter, bland annat vid de årliga luciakonserterna.

Ibland åker vi på läger.

Lövmix (10–12 år)

måndagar kl. 16–17
i Kupan i Påarp

Adress: Lokföraregatan 20 C i Påarp

Barnkören Lövmix är för åldrarna 10–12 år och vi övar i Kupan i Påarp. Här lär vi oss att sjunga i stämmor. Vi medverkar vid gudstjänster och konserter, bland annat de årliga luciakonserterna, och ibland åker vi på läger eller gör musikalprojekt.

Barnkörledare i Påarp: Nathalie Nygren (vikarie)

Nathalie Nygren

Barn- och ungdomsledare, Barnkörledare (vikarie)

Medhjälpare i Påarp: Johanna Fransson

Johanna Fransson

Barn- och fritidsledare (vikarie)

Sångfåglarna och Sångmix sjunger i Mörarps kyrka. Bild: Anna Keller

BARNKÖRER I MÖRARP:

Sångfåglarna (6–9 år)

onsdagar kl. 16.15–17
i Mörarps församlingshem

Adress: Brandmansgatan 3, Mörarp

Tycker du om att sjunga och röra dig till musik? Då är du välkommen till Sångfåglarna i Mörarps församlingshem på onsdagar klockan 16.15–17!

Kören är för barn från 6 till 9 år. Vi medverkar i familjegudstjänster, på Mörarps julmarknad, går luciatåg och sjunger vid luciakonserterna tillsammans med andra körer. Vi lär oss också litet om noter och rytmer på ett lekfullt sätt. Under våren åker vi på läger.

Sångmix (10–12 år)

onsdagar kl. 15–16
i Mörarps församlingshem

Adress: Brandmansgatan 3, Mörarp

Sångmix är en kör för barn mellan 10 och 12 år där vi sjunger, rör oss till musik och lär oss lite om noter och rytmer. Vi övar i Mörarps församlingshem på onsdagar klockan 15–16. Vi medverkar i familjegudstjänster, på Mörarps julmarknad, går luciatåg och sjunger vid luciakonserterna. Under våren åker vi på läger.

Barnkörledare i Mörarp: Anna Keller

Anna Keller

Stefan Ed
Sånglärkorna sjunger i Björkakyrkan.

BARNKÖR I BJÖRKA:

Sånglärkorna (6–9 år)

Varannan tisdag kl. 14.45–15.30
i Björka församlingsgård

Adress: Merkuriusgatan 215, Björka

Du som är mellan 6 och 9 år är varmt välkommen! Vi sjunger och rör oss till musik. Kören medverkar bland annat vid skolans adventssamlingar och vid luciakonserten. Under våren åker vi på läger. Vi övar tre av fyra tisdagar enligt schema klockan 14.45–15.30.

Barnkörledare i Björka: Anna Keller

Anna Keller