Foto: Martin Carlsson

Våra barnkörer

Det är roligt att sjunga i kör! Vi har körer för barn från 6 år och uppåt i Påarp, Mörarp och Björka och Ekeby! På grund av de skärpta restriktionerna med anledning av pandemin är barnkörerna för närvarande tyvärr inställda.

Lövsångarna och Lövmix sjunger i Välluvs kyrka. Foto: Olof Tholander

På grund av de skärpta restriktionerna med anledning av pandemin är alla våra barnkörer för närvarande tyvärr inställda.

BARNKÖRER I PÅARP:

Lövsångarna (6–9 år)

måndagar kl. 15.15–16
i Kupan i Påarp

Adress: Lokföraregatan 20 C i Påarp

Lövsångarna är en barnkör som övar i Kupan i Påarp. Alla barn mellan 6 och 9 år som tycker det är roligt att sjunga är välkomna!

Vi blandar sånger med lek och övningar och vi framträder i våra kyrkor vid gudstjänster och konserter, bland annat vid de årliga luciakonserterna.

Ibland åker vi på läger.

Lövmix (10–12 år)

måndagar kl. 16–17
i Kupan i Påarp

Adress: Lokföraregatan 20 C i Påarp

Barnkören Lövmix är för åldrarna 10–12 år och vi övar i Kupan i Påarp. Här lär vi oss att sjunga i stämmor. Vi medverkar vid gudstjänster och konserter, bland annat de årliga luciakonserterna, och ibland åker vi på läger eller gör musikalprojekt.

Barnkörledare i Påarp: Carolina Tholander

Carolina Tholander

Körpedagog

Medhjälpare i barnkörerna i Påarp är Josefin Andersson.

Sångfåglarna och Sångmix sjunger i Mörarps kyrka. Foto: Anna Keller

BARNKÖRER I MÖRARP:

Sångfåglarna (6–9 år)

onsdagar kl. 16.15–17
i Mörarps kyrka

Adress: Brandmansgatan 3, Mörarp

Se terminsöversikten för våren 2021.

Tycker du om att sjunga och röra dig till musik? Då är du välkommen till Sångfåglarna i Mörarps församlingshem på onsdagar klockan 16.15–17!

Kören är för barn från 6 till 9 år. Vi medverkar i familjegudstjänster, på Mörarps julmarknad, går luciatåg och sjunger vid luciakonserterna tillsammans med andra körer. Vi lär oss också litet om noter och rytmer på ett lekfullt sätt. Under våren åker vi på läger.

Vi samlas utanför församlingshemmet i Mörarp och går därefter till kyrkan.

Sångmix (10–12 år)

onsdagar kl. 15.15–16 Obs ny tid!
i Mörarps kyrka

Adress: Brandmansgatan 3, Mörarp

Se terminsöversikten för våren 2021.

Sångmix är en kör för barn mellan 10 och 12 år där vi sjunger, rör oss till musik och lär oss lite om noter och rytmer. Vi övar i Mörarps församlingshem på onsdagar klockan 15.15–16. Vi medverkar i familjegudstjänster, på Mörarps julmarknad, går luciatåg och sjunger vid luciakonserterna. Under våren åker vi på läger.

Vi samlas utanför församlingshemmet i Mörarp och går därefter till kyrkan.

Barnkörledare i Mörarp: Anna Keller

Anna Keller

Stefan Ed
Sånglärkorna sjunger i Björkakyrkan.

BARNKÖR I BJÖRKA:

Sånglärkorna (6–9 år)

Varannan tisdag kl. 15–15.45
i Björkakyrkan

Adress: Merkuriusgatan 215, Björka

Se terminsöversikten för våren 2021.

Du som är mellan 6 och 9 år är varmt välkommen! Vi sjunger och rör oss till musik. Kören medverkar bland annat vid skolans adventssamlingar och vid luciakonserten. Under våren åker vi på läger. Vi övar tre av fyra tisdagar enligt schema klockan 15–15.45.

Barnkörledare i Björka: Anna Keller

Anna Keller

BARNKÖR I EKEBY:

Stellakören (från 6 år)

Torsdagar kl. 15.45–16.30
I Ekeby kyrka

Adress: Pastorsgatan, Ekeby

I höst startar en ny kör för barn från 6 år och uppåt i Ekeby. I Stellakören kommer vi att sjunga tillsammans, leka lekar med musiktema och öva inför olika framträden i våra kyrkor.

Låter det spännande? Kontakta körledaren Nathalie Nygren vid frågor och för anmälan!

Barnkörledare i Ekeby: Nathalie Nygren

Nathalie Nygren

Mer om Nathalie Nygren

Delvis tjänstledig för studier.