Musikundervisning

Vill du lära dig spela kyrkorgel – det största musikinstrument som finns? Eller vill du utveckla din sångröst? Vi erbjuder undervisning i orgelspel och solosång.

Orgellektioner

Kropps församling ger lektioner i orgelspel. Orgeln brukar kallas ”instrumentens drottning” är det största musikinstrument som finns! I vår församling finns fina kyrkorglar.

En orgel kan låta som en hel orkester, både starkt och svagt och högt och lågt. På en orgel spelar man med både händerna och fötterna.

Välkommen att höra av dig till Olof Tholander om du är intresserad av orgellektioner eller funderar på att kanske utbilda dig till kyrkomusiker!

Lärare i orgelspel:

Olof Tholander

Organist och arbetsledare, Informatör

Sånglektioner

Vill du utveckla din sångröst? Carolina Tholander ger individuella lektioner i solosång i Kropps församlings regi. Lektionerna subventioneras av Kropps församling och eleven betalar 100 kr. per lektion. För att få ta del av sånglektionerna vill vi att man även sjunger med i någon av våra körer.

Hör av dig till Carolina Tholander om du är intresserad av sånglektioner i Kropps församling!

Sångpedagog:

Carolina Tholander