Maranne Mörck medverkar vid vårkonserten i Frillestads kyrka i maj.

Kör & orkester i vårkonsert 19/5

"Förklädd gud" och "Jesus Christ Superstar". På söndag ger körer, solister och orkester vårkonsert i Frillestads kyrka tillsammans med Marianne Mörck.

Vårkonsert med ”Förklädd gud”

Söndag 19 maj kl. 17
Frillestads kyrka

På söndag den 19 maj klockan 17 framför kör, solister och stor orkester Lars-Erik Larssons välkända lyriska svit ”Förklädd Gud”, men även highlights från musikaler som ”Jesus Christ Superstar”, ”Josef drömtydaren” och ”Mose i tiden”. Dessutom får vi sjunga in sommaren tillsammans med körerna och orkestern i ”Den blomstertid nu kommer”, ”Idas sommarvisa” och ”Vi är blommor”.

Vi har även lyckats engagera Marianne Mörck som kommer att recitera Hjalmar Gullbergs texter till ”Förklädd gud” under konserten och medverka med kåseri. Artisten och regissören Marianne Mörck har framträtt på ett stort antal teaterscener och medverkat i SVT i bland annat Wallanderfilmerna, Bonusfamiljen och Stjärnorna på slottet.

Vi hör Carolina Tholander, sopransolist, och Martin Rask, barytonsolist. Kropps vokalensemble och en orkester med 20 musiker (stråkar, blåsare, pukor, slagverk, harpa, piano och orgel) medverkar under ledning av Olof Tholander. Barnkörerna Lövsångarna och Lövmix sjunger under Nathalie Nygrens ledning och efter konserten serveras cider med tilltugg på kyrkbacken.

Konserten är fullbokad – biljetter krävs!

Kontakta pastorsexpeditionen i Björka för att stå på väntelista för eventuellt återlämnade biljetter:
telefon 042-717 00 (måndag–torsdag kl. 13–15)

Biljettpris: 100 kr. Barn 4–12 år: 50 kr.
Gratis för barn 0–3 år som sitter i förälders knä.

Betalning med swish eller kontanter.

Körer och orkester ger julkonsert i Frillestads kyrka.
Foto: Olof Tholander