Unga ledare

Du som tyckte att det var kul med konfirmation, du skulle kanske vilja bli Ung ledare i konfirmandarbetet eller i någon annan av kyrkans grupper.

Vet du att vi har en ungdomsgrupp tillsammans i Krokoms pastorat som kallas ÅRAN? Vi finns också på facebook som en grupp. I Åran träffas vi regelbundet under terminerna och åker bl a på läger tillsammans.

De som sedan vill kan anmäla sig till en bra utbildning för att bli Ung ledare som Härnösands stift svarar för i samarbete med lokalförsamlingarna.

Är du intresserad hör av dig till någon av dem som är lokala handledare och kontaktpersoner för UNGA LEDARE.

Thomas  Linnarsson

Thomas Linnarsson