Foto: Anders Gustafsson

Radio- och/eller videoandakter från Krokom - varje söndag 11:00

Lyssna på radioandakten från Svenska kyrkan i Krokom - Söndagar 11:00. Sänds på Radio Krokom eller från hemsidan.

Sång och musik från pastoratets körer och ett ord på vägen från församlingens präster. Varje söndag 11:00 i Radio Krokom eller när du vill på hemsidan

Det går också att lyssna på andakten när du vill via länkarna här under:

Andakt  från Krokoms pastorat. Helene Sjödin, diakon tillsammans med Monica Engblad. I psalmsång medverkar delar av pastoratets körer.

Andakt 24 januari - 3:a efter trettondagjul

Andakt från Krokoms pastorat. Helene Sjödin, diakon tillsammans med Monica Engblad. I psalmsång medverkar delar av pastoratets körer.

Söndagens bibeltexter

Andakt  från Krokoms pastorat. Hanna Pettersson, kyrkoherde. I psalmsång medverkar delar av pastoratets körer.

Andakt 17 januari - 2:a efter trettondagjul

Andakt från Krokoms pastorat. Hanna Pettersson, kyrkoherde. I psalmsång medverkar delar av pastoratets körer.

Andakt  från Krokoms pastorat. Calle Wahlström, församlingsherde i Alsen, Offerdal, Näskott församlingar tillsammans med Mikael Gustafsson. I psalmsång medverkar delar av pastoratets körer.

Andakt 10 januari - 1:a efter trettondagjul

Andakt från Krokoms pastorat. Calle Wahlström, församlingsherde i Alsen, Offerdal, Näskott församlingar tillsammans med Mikael Gustafsson. I psalmsång medverkar delar av pastoratets körer.

Andakt  från Krokoms pastorat. Cecilia Nilsson, församlingsherde i Föllingebygdens församling leder andakten. För sång och musik: Brent Johnson.

Andakt 3 januari - Söndag efter nyår

Andakt från Krokoms pastorat. Cecilia Nilsson, församlingsherde i Föllingebygdens församling leder andakten. För sång och musik: Brent Johnson.

Följ med till Alsens kyrka och fira jul med Krokoms pastorat. En gudstjänst i stallet med julevangeliet på jamtska. Pampig och finstämd sång/musik från Alsens kyrka.  Julafton 24/12 11:00. Sänds på svenskakyrkan.se/krokom går även att se i efterhand.

Digital Julaftonsgudstjänst från Alsen

Följ med till Alsens kyrka och fira jul med Krokoms pastorat. En gudstjänst i stallet med julevangeliet på jamtska. Pampig och finstämd sång/musik från Alsens kyrka. Julafton 24/12 11:00. Sänds på svenskakyrkan.se/krokom går även att se i efterhand.

Ungdomsgruppen ÅRAN

Andakt 20 december - 4:a advent

Andakt från Krokoms pastorat med ÅRAN, Svenska kyrkans unga. Ungdomarna håller i både sång, textläsning och bön. Thomas Linnarsson håller i betraktelsen.

191221 Adventsstjärna i Christinae kyrka i Alingsås.

Andakt 13 december - 3:a advent

Andakt från Krokoms pastorat med Therése Brendt. Psalmsång av Drop in-kören från Näskott och sång av Näldens sångfåglar under ledning av Josefin Hallbeck.

Två tända ljus
Andra söndagen i advent

Andakt 6 december - 2:a advent

Andakt från Krokoms pastorat med Johannes Swahn Paulsson. Psalmsång från Åskören och Drop in-kören under ledning av Hjördis Lindé och Josefin Hallbeck.

På 1:a advent blir det premiär för videoandakt från Krokoms pastorat. Där medverkar delar av Rödökören under Elisabeth Claesson-Trång, textläsning av Marianne Lindstsröm och Jenny Aronsson. Andakten hålls av Hanna Pettersson, kyrkoherde. Andakten är förinspelad i Rödöns kyrka. Publiceras söndag 11:00.

Videoandakt på 1:a advent

Andakt  från Krokoms pastorat med Johannes Swahn Paulsson.

Andakt på Domsöndagen

Andakt från Krokoms pastorat med Johannes Swahn Paulsson.

Andakt  från Krokoms pastorat med Kristina Eliasson. Psalmsång från kyrkokörerna i Aspås och Rödön under ledning av Elisabeth Claesson-Trång och Helen Alvebro.

Andakt 15 november - sönd f. domsöndagen

Andakt från Krokoms pastorat med Kristina Eliasson. Psalmsång från kyrkokörerna i Aspås och Rödön under ledning av Elisabeth Claesson-Trång och Helen Alvebro.

Andakt  från Krokoms pastorat med Cecilia Nilsson. Psalmsång från kyrkokörerna i Aspås och Rödön under ledning av Elisabeth Claesson-Trång och Helen Alvebro.

Andakt 8 november - 23 e. trefaldighet

Andakt från Krokoms pastorat med Cecilia Nilsson. Psalmsång från kyrkokörerna i Aspås och Rödön under ledning av Elisabeth Claesson-Trång och Helen Alvebro.

Andakt  från Krokoms pastorat i allhelgonatid. Johannes Swahn Paulsson håller i andakten. Psalmsång från kyrkokörerna i Aspås och Rödön under ledning av Elisabeth Claesson-Trång och Helen Alvebro.

Andakt 31 oktober i Allhelgonatid

Andakt från Krokoms pastorat i allhelgonatid. Johannes Swahn Paulsson håller i andakten. Psalmsång från kyrkokörerna i Aspås och Rödön under ledning av Elisabeth Claesson-Trång och Helen Alvebro.

Andakt  från Krokoms pastorat med barnkörer från Rödön, Aspås och Krokom. Musiksaga om skapelsen. Ledare är Helen Alvebro och Elisabeth Claesson-Trång. Uppläsare: Kristina Eliasson.

Andakt 25 oktober - 20:e efter Trefaldighet

Andakt från Krokoms pastorat med barnkörer från Rödön, Aspås och Krokom. Musiksaga om skapelsen. Ledare är Helen Alvebro och Elisabeth Claesson-Trång. Uppläsare: Kristina Eliasson.

Andakt  från Krokoms pastorat. Medverkar gör Sven-Erik Mattiasson. För psalmsången hör vi Aspås kyrkokör och Rödöns kyrkokör.

Andakt 18 oktober - 19:e efter Trefaldighet

Andakt från Krokoms pastorat. Medverkar gör Sven-Erik Mattiasson. För psalmsången hör vi Aspås kyrkokör och Rödöns kyrkokör.

Missade du söndagens digitala andakt?

Andakt 11 oktober - Tacksägelsedagen

Missade du söndagens digitala andakt? Lyssna på den från vår hemsida! Medverkande: Calle Wahlström och Mikael Gustafsson. Psalmsång sjungen av Aspås kyrkokör och Rödöns kyrkokör.

Missade du söndagens digitala andakt?

Andakt 4 oktober - Heliga Mikaels dag

Så rattar du in Radio Krokom