Foto: IKON

Påsken i Krokoms pastorat

Välkommen att ta in påskens budskap där du är. Vi firar att Jesus besegrar döden. Ta del av allt som händer i pastoratets kyrkor under stilla veckan och påsken.

Gudstjänster i påsk

Här hittar du våra gudstjänster i påsk.

Svenskkyrkliga klassikern

Kyrkans klassiker är en inbjudan att under ett kalenderår upptäcka delar av kyrkans tro och liv. Innehållet är enkelt och centralt. Ladda ner foldern och antag utmaningen!

Att se påskens mönster i livet - Föredrag med Jan Gustafsson

Digitalt föredrag av Jan Gustafsson, Präst och psykoterapeut. Föredraget går att se i efterhand.

Påskmysteriet

Häng med i det dramatiska äventyret där Petter Påsk söker svaret varför vi firar påsk. Spelet passar för barn från 10 år, de mindre får hålla en vuxen i handen ;-) Du ser den här!

Barnandakter med dockorna Julia & Alexander

Möt de charmiga dockorna Julia och Alexander som har mycket funderingar mellan himmel och jord. Bakom dockorna hittar du Lise Bergner och Jenny Aronsson som har lekt fram våra barnandakter.