Foto: Anders Gustafsson

Kyrkbladet

Tidningen från Alsen, Aspås, Föllinge, Näskott, Offerdal, Rödön och Ås församlingar. Tidningen delas ut gratis till samtliga hushåll i Krokoms pastorat, fyra gånger per år.

Kyrkbladet ute - men många förändringar

Nu finns kyrkbladet i brevlådan för alla Krokomsbor. Som ni förstår är mycket av innehållet ändrat pga Corona-pandemin. Viktigt att veta:

Alla gudstjänster är inställda men Öppen kyrka:
Möjlighet att komma och tända ett ljus och samtala. 10:00-12:00 alt 17:00-19:00 beroende när gudstjänsten hålls.
Vid tacksägelse har sorgehuset möjlighet att komma till kyrkan, tjänstgörande präst ber, tänder ett ljus och ringer i kyrkklockorna (11:30 resp 18:30).
Julkonserter inställda eller sänds digitalt
Håll ögonen öppna vilka julkonserter som sänds digitalt.

Tidningen från Svenska kyrkan i Krokoms pastorat tillika Krokoms kommun. Tidningen delas ut gratis till samtliga hushåll i Krokoms pastorat, fyra gånger per år. Läs den digitalt redan nu.