Kisingágruppen

Gruppen knyter vänskapsband och inspirerar oss alla till att både be för och ge till våra vänner i Tanzania.

Knut Ekdahl leder Kisingá-gruppen I Rödöns församling, som vill utveckla kontakterna med den evangelisk lutherska församlingen i Kisingá.

Knut Ekdahl - ordf i personal och verksamhetsutskottet och kyrkorådsledamot - vid samverkansdagen 5 sep 2014.
En eldsjäl och engagerad kontaktperson med vänförsamlingen i Kisingá är Knut Ekdahl. Bild: Thorsten Stjärnered.

Välkommen med idéer och frågor om hur Rödöns församling på bästa sätt ska ta till vara på de vänskapsband som knutits med kyrkan i Tanzanias högland.

Knut Ekdahl
e-post