ÅRAN - unga i kyrkan

Ungdomsgruppen ÅRAN är fortsättningen på konfirmandtiden. En del av ungdomarna är aktiva som unga ledare. Andra vill bara få vara tillsammans i kyrkans träffar.

Är du konfirmerad eller inte, spelar ingen roll, ÅRAN är en öppen verksamhet där alla ungdomar från 14 år är välkomna.

Svenska Kyrkans Unga är en demokratisk rörelse av barn och ungdomar i Svenska kyrkan. Vilket innebär att medlemmarna tillsammans bestämmer vad man ska göra.

Under hösten kommer träffarna att vara varannan onsdag eller torsdag i Ås församlingsgård. Vi delar även gemenskap genom andakter, gudstjänster och läger.

Följ oss på Facebook
Åran finns som en Facebook-grupp, där man kan följa flödet av nyheter och evenemang:
Skicka en vänförfrågan till Thomas Linnarsson eller Maja Björk-Edlund.

Bild på ett gäng från ÅRAN som åkte till Västerås och Världens fest. En härlig helg med Taizèinspirerad bön, bibelstudium, körworkshop, standup, inspireration av ageravolontärer, gatuteater, disko och mycket mer.

Läger - en härlig form av gemenskap

Ledare för ÅRAN:

Thomas  Linnarsson