Diakoni, samtal och gemensamma aktiviteter

Diakoni betyder tjänst och innebär omsorg om medmänniskan i livets olika situationer. Diakoni kan beskrivas som den kristna tron omsatt i praktisk handling.

Sinnesromässan är en enkel mässa där gemenskap, enkelhet och sinnesro står i centrum. Musik har en given plats, liksom tystnaden och bönen.

Sinnesromässa

Välkommen till vårt sommarcafé i trädgården vid Vilans församlingshem.

Sommarcafé på Vilan

Välkommen till vårt sommarcafé i trädgården vid Vilans församlingshem.

Gratis biljett hämtas i museets reception.

Föreläsning & guidad visning av kyrkogårdens arkeologiska fynd

Föreläsningen ges den 12 juli 13.00 i Regionmuseets hörsal. Guidning startar 14.00 och utgår från Regionmuseets reception. Gratis biljett hämtas i museets reception.

Den 27/6 håller vi ett TEologiskt café för att diskutera viktiga frågor. Den 29/6  går Svenska kyrkan med i Prideparaden. Häng med du också!

Prideparaden & TEologiskt café

Den 27/6 håller vi ett TEologiskt café för att diskutera viktiga frågor. Den 29/6 går Svenska kyrkan med i Prideparaden. Häng med du också!

Christel Andersson

Svenska kyrkan, Kristianstad