Konfirmation - Anmälan, viktiga datum och vad händer sen?

Ett intensivt år med konfa-träffar på helgerna, eller ett spännande läger på sommaren. Sen en schyst konfirmationsmässa i kyrkan. Och sen då?

anmälan konfirmand gotland 2021/2022

Mejla in din anmälan eller ring till församlingen och anmäl dig. E-postadresser och telefonnummer hittar du under kontaktuppgifter för varje församling.

Sista anmälningsdatum varierar i församlingarna - läs mer under de olika konfirmandalternativen.

VIKTIGA DATUM FÖR ALLA GRUPPER

Gemensamt för alla grupper är stiftskonfirmanddagar som erbjuds i Visby. Ni deltar tillsammans med er egen grupp och har möjlighet att träffa andra konfirmander från hela ön. Mer information om innehåll får ni i er grupp.

Sen då...

Det finns många sätt för dig som konfirmerats att stanna kvar i församlingen. Många konfirmandgrupper har hjälp av konfa-ledare, ungdomar som konfirmerats året innan eller tidigare. Det finns också ungdomsgrupper på flera håll. Och varje söndag behövs hjälp vid gudstjänsten, att dela ut psalmböcker, hälsa välkommen, koka kaffe och blanda saft... Kanske finns det en kör som du vill sjunga i, kanske behöver barnkören en extra ledare som kan hjälpa till? Kanske saknas det en plats för ungdomar där du bor och du känner att du gärna vill vara med och starta upp nåt nytt och spännande...
 
Prata med dina konfaledare eller någon annan i församlingen som du gillar. Säkert finns det något för just Dig att göra!