Öppna förskolan

Öppen verksamhet för barn 0-6 år och föräldrar. Vi träffas och sjunger, pysslar, leker och fikar tillsammans.

Öppna förskolan flyttar ut från v 22 i Fjugesta och Hidinge. Då har man med eget fika. Samma tider som vanligt. I Mullhyttan är vi dock inne resten av terminen.

Vi avslutar terminen måndag den 20 juni utanför Hidinge nya kyrka. Tag med egen fikakorg, vi tänder grillen!

Maria och Christin

Välkomna!

När startar våra verksamheter igen?

VI SES VECKA 35!

Från och med vecka 35 (måndag 29/8, tisdag 30/8 och torsdag 1/9) kör vi igång våra verksamheter igen. Håll utkik här på vår hemsida och på vår Facebooksida för mer information.

Öppna förskola

Måndag 9.30-12
Källaren i Kyrkans Hus, Fjugesta.

Tisdag 9.30-12
Mullhyttans kyrka.

Onsdag 13.30-16
Källaren i Kyrkans Hus, Fjugesta.

Torsdag 9.30-12
Hidinge Nya kyrka.

Välkomna ni som är hemma med era barn 0-6år.
Ta med eget fika så ses vi!

/Maria och Christin

Öppna förskolan i Knista församling

Har du småbarn och är hemma på dagarna?
Kom till våra öppna förskolor i Knista församling!
Här finns samvaro, fika, leksaker och massor av möjlighet till lek och samtal.
Vi har alltid en samling där vi sjunger, ramsar och ibland dansar!

För många spelar öppna förskolan en mycket stor roll när de är hemma med små barn. Här kan man "ramla in" som man är, träffa andra och ta en enkel fika samtidigt som barnen bjuds på nya möten och stimulans.

Kom hit du med! Du är så välkommen.
Verksamheten är gratis då den finansieras av kyrkoavgiften och du hittar oss i Mullhyttans kyrka, Kyrkans hus i Fjugesta och Hidinge nya kyrka.

Påskupplevelsevandring i Hidinge nya kyrka.

En helt vanlig träff med Öppna förskolan i Mullhyttan