Kiviks församling Besöks- och postadress: Kiviks Församling, S Mellby, 27735 Kivik Telefon: +46(414)70065 E-post till Kiviks församling

Kyrkobyggnader/Kyrkogårdar

I Kiviks församling firar vi gudstjänst i fyra fantastiska byggnader. Två medeltida kyrkorum, en korskyrka från slutet av 1800-talet med rymd och ljus samt ett kapell som invigdes 1941.

Tre av kyrkorna är högt belägna med fantastisk utsikt över det östskånska landskapet. Kapellet med sin meditationsplats har närhet till både strand och hav. Kyrkogårdarna, som fortfarande är begravningsplatser, har förutom traditionella gravar även minneslundar och askgravlund.