Sugen på sång? Kom till kören!

Kävlinge församling har körer för alla åldrar. Oavsett om du är noll eller hundra år.

I Kävlinge församling finns ett tydligt fokus på bland annat musik och sång. Ett annat fokus är gemenskap. Och vad är väl härligare än att kombinera allt detta? Resultatet blir körsång!

Det finns en rad olika körer att välja på i Kävlinge församling:
ÄNGLABUS är musik, sång och lek för barn som är 4–6 år. Onsdagar klockan 16.30 är starttiden och det håller på en timme. Platsen är Förskolan Stjärnan på Sockervägen 6, andra våningen.
Kontakt: Anna Lindelöf  anna.lindelof@svenskakyrkan.se.

GODISKÖREN är för barn i årskurserna F–3 och är sång, lek och skoj. Tisdagar klockan 18–18.45 i församlingshemmet på Västergatan 7 är det som gäller. Kontakt: Anna Lindelöf anna.lindelof@svenskakyrkan.se.

NONSTOPKÖREN består av barn i årskurserna 4–6 och träffas direkt efter skolan. Efter mellis blir det sång till klockan 15.45 i församlingshemmet, tredje våningen, Västergatan 7.
Kontakt: Lisa Borssén lisa.borssen@svenskakyrkan.se.

UNGDOMSKÖREN THE SAINTS är för högstadieungdomar och uppåt. Repertoaren är oftast poplåtar. Tisdagar klockan 17–18 i församlingshemmet på Västergatan 7 träffas kören.
Kontakt: Lisa Borssén lisa.borssen@svenskakyrkan.se.

TISDAGSKÖREN vänder sig till pensionärer och träffas på tisdagar klockan 13–13.45 i församlingshemmet, tredje våningen, på Västergatan 7.
Kontakt: Hans-Peter Frank hans-peter.frank@svenskakyrkan.se.

KÄVLINGE GOSPEL är en blandad kör som sjunger på tisdagar klockan 19.20–21.20 i församlingshemmet, Birgittasalen, på Västergatan 7.
Kontakt: Anna Lindelöf anna.lindelof@svenskakyrkan.se.

HARRIE–WIRKE KYRKOKÖR är en blandad kör som träffas i Birgittasalen i församlingshemmet på torsdagar klockan 19–21.30.
Kontakt: Hans-Peter Frank hans-peter.frank@svenskakyrkan.se.

CANTRICES är en flerstämmig damkör som sjunger i församlingshemmet på onsdagar klockan 19–20.30. Till denna kör är det antagningsprov.
Kontakt: Lisa Borssén lisa.borssen@svenskakyrkan.se.