Rinnbo församlingshem

Församlingshem, Rinnbo
Bild: Irene Andersson

Församlingshemmet på Rinnbo ligger på Rinnbovägen 32 i Kävlinge.

Här har församlingen delar av sin barnverksamhet samt öppet hus för de minsta.  För mer information, gå in under "aktiviteter" i den "gula listen".

Två gånger om året samlar vi in kläder, leksaker med mera till Citydiakonalen i Malmö.  Tidpunkter för detta, se församlingsblad och hemsida.

Har Ni frågor om barnverksamhet/öppet hus eller insamling kontakta Irene Andersson eller Anna Rubin.

Vägbeskrivning:

Sväng från Harrievägen in på Rinnbovägen och fortsätt rakt fram tills vägen börjar svänga till vänster.  På höger sida innan svängen finns en "HSB-Rinnbo-skylt", huset med brandstege som ligger efter skylten är vårt församlingshem.