Personal kopplad till Svenska Kyrkans Unga

Här hittar du kontaktuppgifter till dem som jobbar med Svenska Kyrkans Unga i Karlstads stift.

Johannes Fransson

Karlstads stift

Stiftskonsulent för Svenska Kyrkans Unga och HBTQ-frågor, Samordnare för Ung ledarutbildning i Karlstads stift

Mer om Johannes Fransson

Johannes kontaktar du om du har frågor om årsmöten, styrelse, administration, medlemssidorna eller ekonomi. Det är också Johannes du tar kontakt med när det gäller Karlstads stifts utbildning för unga ledare.

Frida Amundsson

Karlstads stift

Stiftskonsulent för Svenska Kyrkans Unga (60 %)

Mer om Frida Amundsson

Frida kontaktar du om du har frågor angående läger och arrangemang som Svenska Kyrkans Unga arrangerar.

Jenny Ragnarsson

Karlstads stift

Stiftskonsulent barn, unga och konfirmand

Mer om Jenny Ragnarsson

Jenny är stiftskonsulent för barn, unga och konfirmand. Hon jobbar bland annat med stiftskonfirmanddagen och Ung ledarutbildning.

Kristina Stolare

Stiftspedagog barn/unga, hållbar utveckling

Mer om Kristina Stolare

Kristina arbetar för Karlstads stift med inriktning på barn och unga. Kristina är ofta med på arrangemang och håller även tillsammans med de andra i mycket av den fortbildning distriktet och stiftet arrangerar tillsammans.

Börje Axelsson

Distriktskaplan, Svenska Kyrkans Unga i Karlstad stift

Mer om Börje Axelsson

Börje är församlingsherde i Norrstrands församling, Karlstads pastorat. Han är även vald till distriktskaplan av årsmötet och har i sitt förtroendeuppdrag ett särskilt ansvar för distriktets gudstjänstliv.

Chatarina Ahlstedt

Ekonom

Mer om Chatarina Ahlstedt

Chatarina arbetar som ekonom för Karlstads stifts prästlönetillgångar, men är även den som håller koll på Svenska Kyrkans Ungas ekonomi.