Hoppets gäng - en ungdomsgrupp för unga i behov av särskilt stöd

Programmet utformas utifrån deltagarnas önskemål och behov. Fika och andakt varje gång. Onsdagar 15.00-16.30 Norrstrandskyrkan

Programmet utformas utifrån deltagarnas önskemål och behov. Fika och andakt varje gång. Vi är också med och planerar och medverkar i gudstjänsten i Norrstrandskyrkan en gång i månaden under vårterminen.

Info: Mirjam Öberg: 054-141533.

Sommar i Karlstads pastorat 2022

Välkommen till kyrkorna i sommar. Fika, klättra i torn, gå på vandring, lek med barn och mycket mer. I år får vi också lov att mötas igen på de populära sommarkvällarna i nästan alla kyrkor i pastoratet.

Vi ber tillsammans för fred.

På bönewebben kan du tända ett ljus eller be en digital bön för fred.

Norrstrands kyrka och klocktorn i solsken.

Om Norrstrandskyrkan

Nära E18 på Norrstrand ligger kyrkan som är ett av Karlstads landmärken. Den har ett vackert kyrkorum och två församlingssalar i anslutning till kyrkorummet.

Kors av glas i Kronoparkskyrkan.

Norrstrands församling

Välkommen till den östra delen av Karlstads tätort. Fyra kyrkor och många engagerade människor.

Välkommen till Karlstads pastorat

Svenska kyrkan engagerar många människor i Karlstad. Körsångare, cafégäster, bullbakare, barn och föräldrar, konfirmander, frivilliga, pilgrimer, dansare och många andra. Läs om vår verksamhet här.