Hoppets gäng - en ungdomsgrupp för unga i behov av särskilt stöd

Programmet utformas utifrån deltagarnas önskemål och behov. Fika och andakt varje gång. Onsdagar 15.00-16.30 Norrstrands kyrka

Programmet utformas utifrån deltagarnas önske mål och behov. Fika och andakt varje gång. Vi är också med och planerar och medverkar i gudstjänsten i Norrstrandskyrkan en gång i månaden under vårterminen.

Info: Beata Strandlund 054-14 19 14.

Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer så tänk på att under coronapandemin kan ändringar ske. Håll utkik här på hemisdan, i appen eller på respektive församlings Facebook-sida.

Var beredd på förändringar

Du är varmt välkommen till kyrkan! Men var noga med handhygienen och se till att du stannar hemma och tar hand om dig om du är sjuk. Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut.

Coronaviruset och Svenska kyrkan